Scoregeek

Scoregeek

 

 Scoregeek

 

 

 

Plezier en fun om je scores van een spel toe te voegen met ScoreGeek! Volg scores van elk bordspel, zie gedetailleerde statistieken en concureer om prestaties te verbeteren. ScoreGeek is de ultieme app voor bordspel fans!

 

Spellen bibliotheek

U kunt kiezen uit een steeds groeiende bibliotheek van spel plugins die sneller scoren, makkelijker en interessanter. Bijvoorbeeld: 7 Wonders: Bereken automatisch uw science-kaart punten Agricola: Selecteer de verschillende diersoorten via een keuzelijst.

Terra Mystica: Bekijk winst, gemiddelde scores en hoge scores …

Meer dan 100 spellen zijn nu beschikbaar en er worden steeds meer toegevoegd. tot de spellenbibliotheek.

U kunt door de spellen bibliotheek bladeren via http://rebrandcloud.com/scoregeek

 

De statistieken

Het duurt slechts een paar seconden om van een spel, de scores, geschiedenis en prestaties op te zoeken. U kunt zelfs op BoardGameGeek zoeken naar het spel via naam, ID .  Na het aanmaken van je spel op scoregeek is het makkelijk

om het te delen met de community.

 

 Scores

Hebt je de hoogste score? Heb je je persoonlijk record te verslagen? Ben je uit op een winning streak?  Nu weet je het zeker met scoregeek.

 

 Geschiedenis

Je hele spel geschiedenis is nu binnen handbereik. Bekijk meer informatie over elke sessie inclusief: spel, datum, spelers, teams, kleuren, facties, scores, notities, locaties, prestaties en foto’s.

 

BoardGameGeek.com en Sociale intigratie

Met de volledige integratie van BoardGameGeek.com kunt u automatisch uw speluitslagen posten naar boardgamegeek.  Door de sociale integratie kunt u deel uw sessie’s, scores, prestaties en statistieken met je vrienden.

 

 Centrale opslag en synchronisatie

Uw scores, back-ups worden op al uw apparaten gesynchroniseerd en automatisch bij gehouden. Uw spellengroep kan zelfs  met een cloud-account: de scores van een spel delen op het apparaat van een lid en zal de gegevens synchroniseren met

apparaten van alle leden.

Er zijn zo veel andere leuke en nuttige dingen: een fotogalerij, sessietimer, unlockable speler avatars, meta game prestaties,

score widget API, favoriete games, geschiedenis filters, en nog veel meer!….

 

Indien je de app aankopen (2,98 euro) via http://www.rebrandsoftware.com/app.asp?id=34  , dan ontvangen je van ons het passwoord om toegang te krijgen tot de cloud (database) van boardgaming inc. .

 

5 35 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *