Kalender

Russian Railroads

Waar en wanneer spelen we? Hieronder vind je alle data en locaties. Om in te schrijven voor een spelavond klik je door naar de detail-pagina. Inschrijven is niet verplicht, maar wordt wel warm aanbevolen (zodat we ongeveer weten met hoeveel we gaan zijn). Je kan je uiteraard ook op elk moment terug uitschrijven. Tot snel

Nu heel binnenkort de horeca ook terug hun deuren mogen openen is er natuurlijk ook weer de zin om met onze spelavonden te herbeginnen. Maar wij gaan de spelavonden nog voor onbepaalde tijd uitstellen omdat we het gezien de nog steeds geldende regels betreffende sociale contacten en ook omdat we graag het gezond verstand willen laten primeren nog niet verantwoord vinden om te herstarten. Gezien de strikte regels die de horeca zal opgelegd worden en daarbij horende beperktere capaciteit van café en restaurant zal het ook praktisch moeilijk zijn om in eerste instantie nog plaats voor ons te voorzien.
De situatie zal op regelmatige basis geëvalueerd worden en van het moment dat we het opportuun vinden om terug te starten zullen we jullie daar van op de hoogte brengen.

Sorry, er staat momenteel niets gepland